dissabte, 4 d’octubre del 2008

Elefantet : Via Chachi Piruli

Avui estrenava company de corda. Feia temps que el coneixia del rocòdrom del CMSC però no haviem escalat plegats, encara. De fet havien quedat l'Oriol Botey i l'Enric Mullor i amablement em van convidar...a fer la Chachi - Piruli : glups !





Està resenyada amb llargs de 6a que es grau massa picat per un mindundi de la corda com un servidor, tot i que estic segur que en una rencarnació anterior vaig esdevenir un bon escalador : ho sé!



Però buenooooo, els diners i el collons són per les ocasions. Tot i que no anem sobrats ni d'una cosa ni de l'altre acceptem el repte i ens posem mans a l'obra. La via ha estat escollida en funció d'una aproximació curta doncs demà l'Oriol competeix a la mitja marató de Sant Cugat : hay gente p'a toooo.
Som a peu de via i fa fred, mooolt fred.










L'Enric enfila el primer llarg i monta reunió a un arbre per que l'Oriol i jo poguem sortir a la placa, on el sol és menys poruc i es deixa veure. A partir d'aqui l'Oriol s'enfila pel primer tram de 6a amb una gran soltura i elegància. Es nota que és de Sant Cugat (jejejejejeje). Monta reunió i aqui surto jo i bufaaaaaaaa, quina currada de llarg !Seguidament llargs disfrutons i finalment la guinda : llarg de 6a+. Hem coincidit en que mes aviat era un 6b o jo que sé...




L'Oriol ha fet de primer i aquí el menda-lirenda-hagoloquepuedo ha posat els estreps i a pedalar que son dos dies.



Con mi grácil figura p'arribaaaaa aupa !L'Enric darrera meu puja suelto com sempre i apa, hem fet cim.



Per moltes més escalades, Oriol !

3 comentaris:

marsi ha dit...

Quina casualitat! Jo soc un dels de la cordada que vam fer la Colorantes Permitidos a l'Elefantet. I precisament us vaig demanar de quina via venieu...

Salut!

oriol ha dit...

Finalment la "mitja" clavadeta a la del any passat (8 segons menys) però la he disfrutat més, tot i que els bessons es resenteixen una mica de la escalada.
Sobre el grau del últim llarg deixem-ho en 6a+.
Una via disfrutona i un plaer compartir-la amb vosaltres.

Impacientment, fins a la pròxima.

Andreu ha dit...

Marsi, os puca passar alguna foto vostre. Contacta per e-mail