dilluns, 22 de juny del 2009

Pos serà que Teruel existe...: Ports d'en Beseit !



Pos serà que Teruel existe...: Ports d'en Beseit !









Aprop de Horta de San Joan..era el lloc triat. En principi haviem d'anar a Nùria a fer una paret de nom francès, aprop de les Nou Fonts : Anayet...?. Una via d'aventura d'uns 130 m, segons el mestre Bassas. Fariem servir els friends, tascons, ummmm...la cosa pintava bé.










El vaig passar a recollir a les 6.00 (pretty sharp, que diria Oceans Eleven in Eire, també conegut com mestre Soto) i ...canvi de plans : Ahhh, sorpresa !! En lloc d'anar a Nùria vam anar als Ports, on la meterelejia - com diria el mestre Soto - era favorable al nostre destí i els planetes estaven alineats d'acord als nostres interessos i la nostre alta missió : gaudir de la vida, i de la via !!!





La via triada va eser a la Paret de la Grança Central la via Suspiros de Almendra. Eren cinc llargs amb algun passet de 6b : pit i collons !




Master Bassas on the rappel from the top




Un cop hem rapelat a peu de Coll, canvi de lloc. Després dels cinc llargs enfilem cap a les Moles del Dome. Allà fem la via Tintin a les Moles, que representa un V+ en adherencia mooolt maco i tres llargs. Bona roca, però els seguros alluyen i cal posar algun marlet, vaga, o firend de tant en tant.





Després la merescuda recompensa : bany a les Gorges...aigua blava i fresqueta....ummm : plaer de Deus !


Fins la propera !!!

2 comentaris:

Llorenç ha dit...

Bona tria de vies!!! entretingudes i maques!!!

però!!! que als d'Horta encara no ens han conquerit!!! que som catalunya!!!!!..bé, terres de l'Ebre!!! je je je!!!!!

Veig que no us vau rostir massa!!

felicitats!

Andreu ha dit...

mismamente...Teruel és Franja...he dicho !!!

jajajajajajaj