divendres, 10 d’abril del 2009

Vía Conchita León

La Contxita és mare del MESTRE, dolçor personificada, companya de mestre de mestres...uffff !!!




És mereixia una vía per la seva dolçor, pel seu tarannà, tan particular... Dona de gran esperit, que sempre empeny endavant !!!



La via és, per poc temps, inacabada... És escola d'artificial. Diu el mestre de mestres -l'Agustí Cardona- que és una via via d'escola d'artifo que en poques setmanes estarà acabada. Amics la via és a prop de la Portella Superior a Agulles...una canya !!!

L'anectota : en un moment donat, en ple esforç atlètic sento una veu del mes allà : Andreuuuu, Andreuuuu...... Ondia !!! Penso que encara no m'he la he fotut. Pregunto ¿qui ets ??? I penso, que em respondran...vina cap a la llum... Quin yuyu !!!

La resposta em fa tocar de peus a via : era l'Oriol Botey fen una via a una paret aprop, que em saludava...


Queda pendent la ressenya detallada tan aviat com l'acabem d'obrir. A la inaguració ens farà molta il.lusió obrir una ampolla de cava amb el Vicenç i la Conxita, a peu de via.

5 comentaris:

Fent el mono per l'Aresta Brucs ha dit...

Ja tinc ganes d'inflar-me a possar coppers ,blutak i xatarra per acabar amb aquesta agonia...

Mohawk ha dit...

Osti! Una de les meves primeres vies amb pedals crec que també va ser del Cardona, "El Grial", a la Portella Gran, em sona que és seva, és correcte?

Mohawk ha dit...

Ah! i si es passa per aquí, que sàpiga que els seus friend calma (els rígids) que ens va vendre, encara els trec a pasturar de tant en tant, je, je, je...

Andreu ha dit...

És correcte Mohawk !!! Li va ajudar a obrir la via en Bernat Soto, fill d'en Vicenç Soto a qui els germanas Masso li han dedicat recentment una via.

En Cardona llegeig el blog i a ben segur que estarà encantat de que t'ocupis dels Calma...com deu mana.

Una abraçada

Agustí Cardona ha dit...

Hola macos,
la nostàlgia m'embarga al saber que els fiends que vaig passar a un amic, ara ja fa una anys, encara estan en actiu i disfrutant de la natura... però compte!... el temps no passa en va per el material... jeje...ni per nosaltres tampoc!.
Aquest comentari que segueix l'adreço, especialment, a un "mono que va fent les Arestes Bruc",

nen:

M'agradaria (força) que la via Concita León mantingués els criteris de qualitat i de seguretat de la prima filosòfica. Ha de ser escola del Pedal, càtedra de superació d'extraploms per a tot aquell que vulgui fruir de les alçades acrobàtiques montserratines, sense necessitat de patir del cor, o be de trencar-se coll i barrés... Al•legoria del parabolt ben posat i situat... Material qualitatiu, antítesi de despropòsits (en germanor) aperturistes massa sovinteijadors!!
Parlem-ne guapos.

Agustí.