dissabte, 6 de juny del 2009

Agulla Inf del Pas del Príncep i el Bitllot

Avui ha estat volta completa per Agulles. Ens hem enfilat cap a la Portella i d'allà cap el Refu tot seguit a les Agulles esmentades. Després de les grimpades a l'Agulla Inf del Pas del Príncep i el Bitllot hem anat cap a Coll de Porc i tornada per la Cadireta


L'Agulla del Bitllot per la via normal és una clásica oberta per Xalmet i els germans Estorach, al 1947. Cal dir que avui en dia amb els materials de que gaudim l'equipament podria tildar-se d'excessiu en línea amb l'opinió dels gurús que sortosament ens lluiren del sobrequipament tant manit, aquests d'arrers temps. I fins i tot per un paries de l'escalada com el que escriu, que fa dos anys que es dedica i que està fins els collons de tants parabolts!!! Dit això els seguros "allunyen lo just" pel el grau de la via, per un aprenent d'escalador com jo.




Pel que estiguin un pel grassonets... que no ha estat el cas del mestre Bassas, segon de luxe, poden passar amb A0. Com bé diuen les ressenyes. Els pedals és fan servir amb desmesura. Inclús vaig veure un paio amb un chisme que en diuen antena per quan no arriba a un seguro, per xapar. A on anem a parar???? Algú farà alguna cosa????

Bé dit això (juro que no he begut...encara), anem a l'altre agulla :

La Agulla inf del Pas del Príncep. Bona roca, via fàcil d'escola. Recomanable i força assegurada. Massa parabolt : sempre igual !! Hem hagut de xapar un si i un no.
detall del sobrequipament de la via



És que no hi ha com ser un bon escalador...què collons !!!! És clar que no tinc avia... juas juas juas




Des d'aquí una abraçada als companys amb els que fa temps que no m'encordo...que hi ha mooolt marikita suelto !

5 comentaris:

Jordi_Brasil ha dit...

hola, pues yo tinc 51 anys, y tinc 3 trepans un dels un aterrador hilti T6a, tinc dues antenas telescopicas lucky telemaster y una nova invencio de trango usa, amb pinza que tambe puc treure las cintes de la chapa, tinc dos frog y 4 solyumenoix de kong bonaiti,ahhh y una bolsa amb mes de 600 parabols.......y...tu cuantas vias as escalat a pel o que nomes tinguin burils de abans del 80......es nomes per aplaudirte!!!!y donarte les gracias per no gastar les meves chapes..............

Anònim ha dit...

Amirlc, Aaaandreu pa ti la cansiooooon de Camela: Te la vi a meté a ti , a tu tia yatu abuela...

M.R.J(Marikitas Reunidos Jeiper)

Andreu ha dit...

M.R.J. , a veure si despertes de l'hibernació forçosa !!!

Cal fer una escalada colectiva de marikites ja !!!

Riesling ha dit...

JORDI BRASIL, neeen, que no has entés res de res!!!. ¿Què passa que "a ca teva" no teniu sentit de l'humor, ni sabeu què és la fina, subtil i sibilina ironia d'un ésser intel•ligent com ho és ( no hi ha cap dubte) en nostre amic l'Andreuet...?.
Jo tinc 54 anys... ¿Per què no hem fas aquesta pregunta a mí, la dels burils d'abans dels 80, xato?.
I si vols te la contesto prenent unes quantes birres, pagant tu clar... jeje (és broma això també)

T'envio una abraçada. (això sí que és serios)

Andreu ha dit...

mentres prenem la cervesa li podem prendre una quants parabolts de la bosa...jejejejeje