dissabte, 5 de gener del 2008

PEU DE VIA




Érem al restaurant : la Raquel (nasia pa escalar!!!) els mestres Cardona, Bassas, Soto i el menda lirenda. Anàvem pels postres. Ens agrada escalar i moltes altres coses... Hem acordat formar un Grup Autònom de Reequipament. Ara escalar serà més segur : i qui no vulgui, que no xapi, que no es obligat. Sense preguntar-ho hem apuntat al E. Mullor i al Gabi. Hi ha molta via per davant i molt parabolts per posar : perquè volem gaudir molts anys dels companys i de la via...i dels famosos "berberetxos" del mestre Cardona.




Estona abans el "pensament de ketxup" i el seu ferm patró ens havien portat amb encert a la zona d'Agulles, tots cinc. El temps no ens ha acompanyat del tot, però s'ha de dir que la cordada ha fet la resta per aconseguir un dia esplèndit, rodó. Hem grimpat, hem rigut...ja tinc mono de tornar-hi !!!!




I algú que no s'ho mereix ha rebut uns pedals (i ja son dos...). I ara toca pedalar...És un plaer
apendre de mestres tant ferms i tant generosos !!!!

2 comentaris:

Fent el mono per l'Aresta Brucs ha dit...

Petita llagosta , hijo de la Gran Pradera i d'altres indrets...Ets el més ràpid d'aquest costat de Catalunya. No ens has donat temps de veure les fotos a la nostra pròpia màquina...Una abraçada(doble!!), i si vols pedalar t'esperen uns quants Tourmalets...

Agustí C. i Bernat S.

Andreu ha dit...

sou collonuts !!!!