divendres, 18 d’abril de 2008

EL MESTRE

Avui era un dia estrany, si no més.

Avui el mestre ha apuntat directament al cor : com si res, de passada m'ha dit que estem anant "a ritme de Cervino" : Això és fàcil d'escoltar però és un repte en tota regla : hem vist plegats el Cervino en tota regla i ens n'hem enamorat....de pujada al Breithörn


No, no ho ha dit un qualsevol, un passarell, ho ha dit el Mestre, i el Mestre és el Mestre i fill de mestres (una abraçada Vicenç ; la roca t'espera!!).


Res del que diu el Mestre és gratuit, sempre és meditat. I si no, què collons...ho ha dit el mestre !!!!Dimenge el repte : batejar a la Carlota a la roca. La roca s'ho mereix i la Carlota encara més : sort i bon temps !!!

2 comentaris:

Entre el cel i la terra, sota els estels ha dit...

Em fa molta vergonya això de mestre,...la veritat és que hem compartit bastants llargs de corda com per poder aprendre molt l'un de l'altre. Lo del Cerví no ho deia de manera gratuita. Ara el que toca és entrenar-nos físicament, el cap sembla que acompanya...

Andreu ha dit...

El mestre és aquell de qui sempre s'aprèn, qui porta la corda per sota amb autoritat, amb responsabilitat i mestratge. Una abraçada molt forta !

L'escalada és 40% de coco, 40% de cor i 20% físic...

i 100% de mestre.

Sempre dic que tant important és l'activitat com la companyia