dissabte, 12 d’abril de 2008

Els reis del "mambo"Suposo que l'Andreu estarà d'acord. Dia mès rodó imposible a pessar de la nubolosita, bona temperatura i la "Carles" del Frigi per davant. Com ho explica l'Andreu: "FLIPADA TOTAL" i desprès d'un mosset per agafar forces, a per un altra. Dues tiradetes "guapiiiiisiiimeees" al costat de la canal de les Magdalenes. Això es el resultat dels ensenyaments del mestre Soto i companyia. Amb permís de l'Andreu hos dediquemen el dia i la "GRAN DISFRUTADA TOTAL" i amb mès motiu comtant que era la primera escalada tots solets.

2 comentaris:

Andreu ha dit...

Un plaer escalar amb tu. Si vaig passar el muret de primer va ser per la gran seguretat que em donaves al asegurant-me. Aquell moment el meu sentiment es que no podia estar en millor mans, millor cuidat. Gràcies, Gabi germà de corda.

Fent el mono per l'Aresta Brucs ha dit...

Jo afegiria que sou els reis del pollo frito, per aquest motiu aquest bloc té un subtítol tan adient, ...estàs al lloro de la corda. Hi ha cordes que no pleguem mai, ans al contrari s'enforteixen a cada escalada. Metres de roca ,...anys d'amistat.