dissabte, 30 de gener del 2010

Escalada a la Agulla Soto

Avui a les 8 he recollit al mestre Bassas, amb qui he anat a la zona d'agulles. Hem esmorzat a l'Hotel Bruc com Déu mana. Seguidament cap el parking de can Massana i amb el permís dels 2 graus que marcava el termòmetre del cotxe hem enfilat cap el refu Vicens Barber. Allà hem agafat el camí en direcció l'Agulla del Esquelet i uns metres abans d'arribar hem agafat el trencall cap a la carnavalada. Passant la Carnavalada i deixant-la a mà esquerra, amunt per la canal després de passar un collet a l'esquerra ens esperava l'Agulla Soto. En aquell pany de paret hi ha tres vies des de 4+ a 5+. Un cop a peu de via el mestre m'ha dit. Qué, li fots la primera ?? I jo he pensat..."pos vale". I allà hem anat. Aquesta primera via (queda més a l'esquerra) té el segon seguro massa lluny i si caus toques terra... : Agustí, pren nota !!!!





Després l'Enric ha pujat la corda per les altres dos vies. El temps ens ha respectat (com sempre!!!) i al solets s'escalava mooolt de gust, arrecerats del vent. Després hem seguit cap a Coll d'Agulles i direcció al Parking passant per La Cadireta...
Ha quedat un matí mooolt complert i a les tres érem a casa, nets i polits, jejeje


3 comentaris:

Azznonimous ha dit...

Segur que heu gaudit d'un dia esplèndid, a part del vent, des del Penedès es veia una Anoia amb Montserrat de fons brutals!

Canyyyya!
~ Guillem

Riesling ha dit...

Ok, Andreu he pres nota de tooot plegat. Ummm... Agulla Soto... Quin racó més bonic de Montserrat!!

Salud i abraçades.

Fent el mono per l'Aresta Brucs ha dit...

Tio, hauràs de portar-me a aquest racò..., gran descobridor el Mestre Bassas, tot un Livington.