divendres, 11 d’abril del 2008

DREAM TEAM SPYDERGABI CORDADA RELOADED

Bé avui era el dia del repte. El alumnes del mestre Soto empreníem el vol de debó per primer cop. Erem nosaltres dos, temps insegur...La via Carles del Frigi ens esperava. Sí, sí : la via oberta pel mestre de mestres Agustí Cardona que està recuperant-se d'una operació en la que va participar un altre escaladora : la Raquel !!



Un desig : A veure si podem repetir la via abans d'estiu amb el mestre Cardona. Bé jo he fet el primer llarg fins la reunió a pocs metres del peu de via. El Gabi ha negociat la segona amb mestratge, molta soltura i fluïdesa. A mi m'ha tocat fer el mur, amb artifo i empleant-me a fons...El Gabi ha fet la següent tirada i jo he negociat l'última. Fotos de rigor, abraçades.


Com el Gabi está molt fort - "nasio pa trepar"- i a mi en mata la gana d'escalar - encara no m'he trobat les maletes a la porta tornant de fer el mico per Montserrat - hem anat a fer un altra via que arranca a la dreta de les escales que pugen cap a la canal de les madalenes a mà dreta, tot sortint d'un jardinet a peu de via. Dos llargs de propina : jo m'he currat el primer, sortida d'artifo després d'intentar-ho en lliure (ja caurà, ja caurà...) i el Gabi ha fet el segon llarg.



Total set llargs per un estreno de luxe!!!

i Diumenge ens espera L'Esparraguera, a la Vinya Nova !!!!

2 comentaris:

Fent el mono per l'Aresta Brucs ha dit...

Visca la mare que us va parir. La més gran de les alegries que he tingut darrerament és veure com un problema es torna una solució. És veure com dos companys retroben l'harmonia de viure escalant plegats. És veure com hi ha cops que no predico al desert. És veure com es formen noves cordades, que jo, no sempre podré fer de primer. Que per molts anys pugui rebre aquestes inmillorables notícies mentre penco com un burro.

Enhorabona, de tot cor...

Andreu ha dit...

Tu sempre ens faràs de primer, espiritualment dons ens has obert un mo0n més ennllà de l'escalada.

Et donc la raó en que has de deixar pas a les noves generacions, a la joventut. El Gabi i jo, encara que molt joves e inexperts, tenim la il.lusió de la joventut, de la tendressa, dels consells dels mestres, de la ingenuitat dels aprenents. I aviat es veuran els resultats!!!