diumenge, 6 d’abril del 2008

BATEIG DE ROCA

Fill d'escaladors i muntanyencs, el bateig del Jordi va ser oficiat pel mestre Bassas amb cordada amb la Cora. S'ha de dir que amb un bateig d'aquesta categoria hi ha molt futur per endavant. El Jordi va causar molt bona impressió : bona posició, fred de coco, anava sobrat i a l'alçada de les circumstàncies.




Les vies escollides vàren ser "la que faltava" a la Magdalena inferior i "la canaleta de les ninfes" a la Miranda de les Magdalenes. L'altra cordada va estar formada per l'Enric Mullor, el Gabi (Spyder Gabi)i el menda-lirenda. Las vies triades vàren ser la "Rantanplàn" i "La vaca que ríe".


La Cora va causar molt bona impressió : decidida i valenta, pujant amb seguretat i acurada tècnica. Dóna gust veure-la escalar de primera.



La meteo va acompanyar força per arrodonir un dia esplèndid. Destacable la absència del mestre Soto, que no va poder obsequiar-nos amb la seva companyia i gran estil escalador per haver d'atendre altres obligacions. Des d'aquí una abraçada al mestre Cardona que està convalescent i encara no pot escalar

2 comentaris:

Fent el mono per l'Aresta Brucs ha dit...

No deixo de mossegar-me les ungles fins els artells de veure-us passar-la tan bé .Les ganes que tinc d'escalar comencen a ser preocupants, ahir vaig sommiar amb parabolts , bavareses, friends i tascons...Una abraçada a tots,... grans escalades pleagats.

Mingo ha dit...

Felicitats
Un bateig "por todo lo alto" Enhorabona