dimarts, 29 de juliol del 2008

Cardonetti: el retornno...

Una vegada, no fa gaire, li vaig demanar quin nom volia pel correu del bloc. Ell, sense dubtar-ho, va contestar: paravoltverd!!. Pos res, que para-volver , no hi ha res millor que parabolts, i mooolts. Així que cap a la Miranda de Sant Joan. Una via nova , bé relativament nova. Ja li vaig prometre que per tornar trobariem alguna cosa ben assegurada, potenta de canto i lògica per fer de primer després de tanta inactivitat.
Un cop al cim les ninfes de la canaleta ens van encantar amb els seus cants. amb els parabolts , també...Allà que hi vam anar. Mecaginlaputa quin canto , motonaboooooo!!! i pa'rriba. Ell va fer el primer llarg , jo el segon. Dos rapels i cap a Monistrol a fer una cervessa. Lo que deia , sembla que ja ha tornat...Amb precaucions , guspirejant , però a fi de comptes ha tornat...

4 comentaris:

Andreu ha dit...

Felicitats !

Molt bona re-entré. per moltes ascensions !

Mohawk ha dit...

Records al Cardona!, però que per molt que torni jo no li torno els 50 pitons que ens va vendre, ja, ja, ja... ni l'estàtica ni els friends Calma, etc., ja, ja, ja, fa uns quants anyets que li havíem perdut la pista...

Un parent molt proper va treballar un temps amb ell a Torreferrusa :P, suposo que ja es posarà en contacte amb ell ara que sabem per on para!!

A tibar-li!

Riesling ha dit...

Gràcies a tots!!!...

--Kim, hola nen… ¿què és de la teva vida?
Quant vulguis quedem.

Anònim ha dit...

Cardonetti: Quan de temps!!!
Veig que segueixes en plena activitat. Algun dia m'he retrobat amb l'Isma i l'Ilde, i m'havien dit que la teva esquena estava fotuda.
Doncs res, a veure si ens retrobem, aixó si, jo segueixo sent friqui amb poc grau i que fuig de les grans parets.

Ciao!!!