dilluns, 6 d’octubre del 2008

COLLBATO : El Parvulari


Tocava anar a fer esportiva. Em Recull el Berni a les 7:30 i ens enfilem a recollir l’Agustí i la Carmeta. Tot seguit passem a buscar la Manoli i el Jaume. Arribem a Collbató, parada tècnica per esmorçar i apa, cap a peu de via.



L’aproximació és curta i l’orientació Sud fan d’aquest sector un bon lloc per anar-hi a l’hivern. Per una banda encordats la Carmeta, el Berni i jo i per altre la Manoli, l’Agustí i el Jaume. Vàrem estar fent vies de V+ i de IV+, molt disfrutones i amb mooolt bona roca.



Seguidament una via de 2 llargs de IV+.



Ens ho vàrem passar d’allò més bé amb les rialles de la Carmeta i la Manoli, i les conyes explosives de l’Agustí i el Jaume.



Cap allà les dotze la birra reglamentària i apa, cap a casa. Dinar de germanor regat per un bon Albariño proporcionat per l’Agustí, i mató de Montserrat com a postres.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, on queda això del Parvulari? Són les vies de l'esquerra de la Codolosa? pot ser que tingui algun altre nom?

Moltes gràcies, salut

Anònim ha dit...

Sembla molt desplomat ?
Pere

Mingo ha dit...

Bé jo volia preguntar el mateix, on esta el sector i on es poden trobar ressenyes?.
Felicitats per l'activitat

Andreu ha dit...

Pere, el desplom es un efecte óptic debut a que el ordre dels factors altera el producte : primer vàrem fer la cervesa i després la via... Fixat que l'assegurador tb esta inclinat jajajajajajaja

Andreu ha dit...

Mingo, possiblement el Berni et pugui donar referències detallades del lloc on està el sector. Éll per esmorçar va pendre Coca Cola light en lloc de cervesa i carajillo....

Fent el mono per l'Aresta Brucs ha dit...

El sector en sí està just damunt de Collbató (poble). De fet crec que deu ser molt més pràctic anar-hi caminant des del poble. És d'on arrenca el camí de'n Frai Garí. Jo era el primer cop que hi anava. No serà el darrer, el "7c de terraplén" és collonut. El grau crec que és força variat. El nom ja explica el taranna de la zona.