dimarts, 26 de febrer del 2008

SPIDERGABI RELOADED PLUS ULTRA

SPIDERErem al bar del CMSC. Tota una colla, fins i tot l'Agustí Cardona (sí, sí, el que va obrir la via Carles del Frigi !!) prenent un bon aperitiu a les 9.05 p.m del 26.02.08. Hi havia algú molt especial que havia convidat a la cervesa : el Gabi Cerdà.



Poc abans, tot queixant-se que trepitja poca roca, que les obligacions falleres...ens havia deixat bocabadats...havia fet 6-C en una série d'ascensions que ens feien sentir orgullosos i petits a l'hora, testimonis de tal increïble progressió al rocòdrom. Bé!, la poca roca que el Gabi trepitja s'ha de dir que la trepitja fort, amb seguretat i convicció : jo de gran voldria ser com el Gabi !!!

Ara toca fer 7a ¿o que et pensaves?

Una abraçada molt forta !!!

4 comentaris:

Gabi Cerdà ha dit...

Andreu: Ja sabia jo que no tindries temps d'arribar a casa per fotrem per dalt dels nubols, quasi quasi a l'alçada dels deus.
He tingut una bona tarde i prou. Ets un company collonut. Tu vols ser com jo de gran i jo vui que m'ensenyis a fer el salt de la granota a la via de blaves.
Una abraçada.

Andreu ha dit...

Veritablement la teva progressió ha estat un model a imitar, un eixemple a seguir... La llum dels mestres ens il.lumina; la música dels déus ens acompanya, la via es camí de retrobament, camí de compromís, camí de creixement personal...!

Gabi, ets un crack !!

Fent el mono per l'Aresta Brucs ha dit...

Mite'l Gabi..., mite no però llegenda si...Lo que deiem un monstre, encara que la Juaning diria que si uqees molt feo..

Una abraçada!!!!!!!!!!!

Enric Mullor ha dit...

A veure nois, com diria el señor Lobo a Pulp Fiction: Dejemos de chuparnos las pollas y vamos a por faena. Seriosament, tant un com l'altre m'acomplexeu. Vaig començar a escalar l'any '90 i ja em passeu la mà per la cara. Anim campions!!!. Una abraçada, però sin mariconadas.