diumenge, 2 de març del 2008

EL CAMI DE L'ALSINA

Avui ha estat un dia especial : he sortit de casa deixant a l'Elena a punt de marxar a Andorra, per feina. M'he sentit culpable per no acompanyarla al lloc de sortida. En Berni m'ha promés que cuidaria d'ella : cap problema, és mestre de mestres i company de corda !!!

Eren ls 7:30 i el despertador havia sonat. Havia de recolllir al mestre Mullor, per anar a fer El Camí del l'Alsina.
Ens hem posat en marxa la Rosa i jo. L'hem recollit i cap a can la Montse. El camí del l'Alsina son 5 llargs i tenen caràcter el tercer i quart llargs. He agafat el cotxe i ens hem dirigit cap a can Mullor. Ha sortit de la porteria amb puntualitat britànica : en Mullor és axí de collonut.





Un cop a peu de via hem trovat uns companys de Badalona força eixerits : en Rafa i cía



He de dir que no passo per bon moment escalan't, tot i que la generositat d'espirit dels meus amics fa que no perdi l'ilu.sió i vagi millorant poc a poc. Avui he assolit les espectatives, que era l'objectiu : poc a poc i bona lletra. Tota la via de segon i un bon mató conmemoratiu de baixada, com marquen els cànons...

I els companys de la cordada que venia al darrera han estat a l'altura de les circunstancies, com no pot ser d'un altre manera en aquest mon tant especial que ens agermana. Han estat pacients i amables... : Una abracaçada pel Rafa i cia. Ahhh ...i tinc fotos per vosaltres!!!

Veritablement l'Enric ha estat pletóric, molt encertat, acaronant la roca, com un amant..., dominat el tempo, el ball amb la roca, fets l'un per l'altre..., en comunió : Porta una progressió envejable. Es el que té tenir mestres exepcionals: es nota la feina d'en Soto i el Bassas.

Hem acabat amb una cervessa a la que a ha convidat l'Enric. És un amic generós !!!!

Fins aviat, companys !!!

2 comentaris:

Riesling ha dit...

Bandarres..... quina enveja que em feu!!!!
Però m'estic rafent cullunudament.
Fins aviat, una abraçada a tots!

Gabi Cerdà ha dit...

Avui, tal com vaig dir tocava vida casolana, es a dir arreglar coses, el jardinet, netejar i fer coses al parking... estic reventat. Ja arribarà el dia 9 ja.El 8 tinc compromís de Marxa Infantil, però el 9 ja us podeu preparar, tinc molta gana i molt de "mono" de roca.