diumenge, 2 d’agost del 2009

What's goin' on...

Faig plans i trilirí, em quedo a terra. Al final quan ja em resignava a un finde sense poder trepar, truco al Doctor Bonrotllo..., una mica canalla , però sobreexeix bon rotllo per les orelles. Quedem per fer una escaladeta per avui mateix per la tarda, que té tema per la nit i que va una mica petat doncs vé de la Ravier del Tozal del Mallo. Doncs res planejo un matí de pintura a casa i a dos quarts de tres el passo a recollir. El tio és tot un personatge( segons com dels Simpson's...).
Entre rialles ens repartim els trastos i cap a la Magdalena Inferior. El plan és fer La que faltava i de pas si la meteo ens deixa la Via Àpia. Jo només li demano fer el primer llarg de La que faltava, tinc ganes de veure com ha quedat. A peu de via trobem una cordada que fa la Rantamplán , amb els que compartirem tapia. Per damunt nostre, a la nostravia hi ha una cordada. Abasto la reunió i com si no volgués ni m'entero del llarg. Estic content, la cosa comenca bé. El Doctor, fa el segon i jo el tercer, caaap problema. Rapelem ligeritos i a per la Àpia.
Aquí el doctor fa el primer , jo el segon i ell el tercer. Com canvia el tema, sense motxilla i estàtica , com l'altre dia. Riem una mica amb la cordada de la Rantamplán, entre tant feian temps al cim. Risa va , risa vé, li fotem cap avall via Sant Miquel. Anem per feina que a Monistrol hem de fer la cervesseta...Parlant de fanatisme, ell en té molt, de ties , curros i de la vida ens passa el camí en un plis plas. És el que té escalar encomanat de bon rotllo, només puc dir una cosa . Gràcies Doctor!!. A les fotos aguanto la respiració i amago la panxa, és lo que té portar un forropolarincorporat de cinc quilos de mantega, ja ho deia Marvin Gaye: What's goin' on...

2 comentaris:

Riesling ha dit...

AMB ALEGRIA, BON ROTLLO I SOBREGANDO.
NENS, SOU ELS REIS DE LA TREMPADA... VOLIA DIR TREPADA.

Andreu ha dit...

merci per la trempada !!!!

jo de trepada faig el que puc...

salut i cigroets