diumenge, 20 de setembre del 2009

Los cien mil hijos de San Luis versió Parvulari

Ahir la meteo no pintava gaire bé. Els del temps havien dit que no plouria al matí, per tant calia preparar-se per un bon xàfec aïllat. Per això, el Bernat, l'Andreu i jo vam decidir anar al Parvulari, per poder sortir corrents, si calia. És clar que no vam ser els únics a pensar això, perquè al Parvulari semblava que regalessin alguna cosa, de ple que estava. Després el temps va acompanyar i feia goig veure tanta gent passant una bona estona a la roca.



Pel que fa a nosaltres, vam estar una estona al Jardinet, on vam fer un parell de vies molt ben acompanyats per una colla formada per uns que ensenyaven i uns que aprenien i després vam anar a la Placa de Gandhi on també vam trobar companyia, aquesta d'una gent força més experimentada. En conjunt va ser un bon matí, fent exercici, gaudint d'alló que ens agrada i de la companyia i que vam rematar amb un bon dinar i bona companyia en arribar a casa.



Us poso unes fotos com a testimoni.




1 comentari:

Fent el mono per l'Aresta Brucs ha dit...

Regalaven sol, bona roca i millor companyia..., al gloriós dinar ja no sé quines paraules posar. Què lluny se'm fa l'infern i que aprop el cel si em lligo la corda a un bons amics...