dilluns, 2 de novembre del 2009

Per un grapat..., d'espàrrecs.



Ben mirat, la cordada era típica de l'spaguetti western. Per la risa i per que totplegat, les coses són una barreja del Clint Eastwood més intimista, amb el més xorra i farfullero. La meva proposta de fer l'aresta Ribes va haver de ser reestudiada. Passar-me el dissabte fent el mono al rocòdrom, rotllo treballs comunitaris, no entrava del tot en els meus plans quan li vaig fer la proposta a l'Enric...
Per tant quan el dissabte pel vespre vaig trucar-lo per acordar un canvi de plans, vaig haver d'esforcar-me per convencer'l. La meteo era insegura, malo. L'Ari al final es va apuntar, per tant, encara va ser una bona idea ca nviar de plans. La meva proposta era clara, l'Esparraguera, i jo només faré de primer si tu no pots. O sigui que tu faràs de primer tot. I a fe de deu, que així ho va fer. De fet no li recordo una actuació tan reexida des que Abraham Lincoln va dir allò de : Anem aquesta tarda a l'Ikea, i era dissabte...El darrer llarg , que continua essent gloriós , el va deixar ple de tascons camalots , linkcams. El que deia, que ho va fer molt bé.
Jo necessitava que em toques l'aire i l'Ari estava bastant desmotivada( ella diu cremada, nosaltres si que som uns cremats!!!), motivar-se per una setmana de curro intens. Resumint un bon jorn, amb un temps miserable i neofatxa, com les cabres que tiren pedres, Assassiiiins!!!. Els tres rapels interminables, sobretot per que la meva corda, una mammut, estava molt cargolada. Avui miro d'arreglar-ho...

2 comentaris:

l'ari ha dit...

Sembla mentira el que pot fer una ascenció...D'estar feta una piltrafilla amb la moral sota terra a tenir un bon humor i una energia desvordant. Es que escalar amb la ombra del Clint Eastwood motiva molt.
Com sempre Berni,les teves ressenyes no defrauden.
M'ha agradat molt anar a buscar espàrrecs amb vosaltres..aquesta és de les que s'han de repetir.

Fent el mono per l'Aresta Brucs ha dit...

Jo vaig veure al Clean Jitsburt, que va passar de primer i sense tocar,..vaaale amb algun tremolillo al arrencar. Un plaer actuar per vosté.