dimarts, 4 d’agost del 2009

Operació Paraboltverd II...

Aquesta fase de reequipament es va portar a terme el dissabte passat a càrrec de l'Agustí Cardona i l'Enric Bassas. Aquest cop va ser el torn de la Ignasi Jorba, a la Magdalena Superior. La tècnica utilitzada va ser la de sempre, puja un de primer amb una estàtica per fixar, comenta el llarg i el de segon va fent. Pel que sé va ser una feinada llarga. A part de la tasca de substituir el material , espits de 8 mm per parabolts del 10( tret de les reunions on son del 12 i amb anella), es va donar en algun cas puntual una mica més de lògica a la via.
Per repetir-la caldran dotze cintes, a més de reunions( en aquest cas de només dos parabolts). Es pot fer en quatre llargs i en la seva part final ja no s'ajunta amb la 98 octanos. Recordar a qui vulgui col·laborar que pot fer-ho de manera material, tot comunicant-ho a: paraboltverd@gmail.com
Recordar que aquesta feina es porta a terme amb fons personals i amb l'inestimable col·laboració de Verticoutdoor Sabadell, on podeu adrecar-vos si és que voleu fer una donació de material . Us ho agraïm a la bestreta.

2 comentaris:

Mohawk ha dit...

Bones "micos bruquensis"!

Hi ha alguna forma de contactar per mail amb l'Agustí (al meu perfil hi trobareu el meu), és per saber si realment és seva una via que es diu "Maya"¿? a la Paret Oest del Cap del Mort (St. Llorenç del Munt).

Merci i a tibar-li!!!

Fent el mono per l'Aresta Brucs ha dit...

El seu mail és:
paraboltvert@gmail.com
En tot cas,jo he escalat una via seva a Sant Llorenc, amb ell, per la zona on dius, que es diu Maya( El nom de la filla d'un company seu, en Jaume Crespo). Fins i tot no sé si la van obrir plegats. Tiro de memòria, doncs tinc l'arxiu en un disc dur portàtil i no he pogut fotre-li ma.