dimecres, 5 de desembre del 2007

Sempre arribo tard

Nois, amb això del blog jo m'encanto i arribo tard. No m'en adono i ja heu publicat l'última sortida. Serà la vida familiar?

Bé, només afegir que també, tot i el fred, ens vem enfilar a la Portella petita per la Normal. Anavem amb una sola corda de 50m en doble, això vol dir que teniem 25m d'autonomía i que no podiem anar gaire lluny. Dons la solució la vem tenir molt a prop. Dues agulles que l'Andreu no s'hi havia enfilat: La Portella Petita i La Pelada. La primera la vem fer per la Normal, ara està reequipada amb paravolts. La segona la vem fer per la via nova, que queda a l'esquerra de l'aresta Brucs, comença en un lloc resguardat abans de sortir a l'aresta. Quan vem acabar encara teniem temps de enfilar-nos en algún altre lloc, però el fred i el vent ens en van treure les ganes. Hem quedat per retrovar-nos dijous. A veure a on anem. Jo proposo, si la temperatura ho permet, anar a la Rantamplan. Podriem pujar amb el cavall de ferro, previament haver esmorzat i així donem temps a que el sòl escalfi la roca.

Un salido, digo un saludo.

2 comentaris:

Enric Mullor ha dit...

Via nova de la Pelada: He dit esquerra de l'aresta Brucs? Dons és la dreta.

Salut

Andreu ha dit...

Va estar un dia fenomenal, tot i escalar en precari i el vent. Ara ja tinc la motxila feta amb tot el material a dins. Llógicament la motxilla color kaka està arrestada per deixar-se a La Rosa. Anirem amb la sustituta...que promet
Si!!, he dit "tot el material" corda i tot.La Rantamplan ens espera...