dijous, 6 de desembre del 2007

Peeedra vaaaaa!!!

Hola nois, avui ha estat un dia, a part de fer una ascenssió molt bonica, d'anar cridant: Peeeedraaaa. Hem anat a la Gede del Gorro, una via realment molt disfrutona, on els seguros són bons, però allunyen un pel.Val a dir que la via no és gens dificil, encara que una caiguda tonta pot passar en qualsevol lloc. Durant l'aproximació ens hem trobat un grup, que provablement farien més d'una cordada, que ens han llençat al damunt unes quantes pedres. No ens han dit ni ase ni bèstia i com a mínim, jo esperava un avis i a posteriori, una disculpa. No tothom és igual... Ells han anat a una via oberta per la gent de Campamà i en la última tirada que hem fet, han quedat en la nostra vertical, m'ha tocat fer-la a mí i com us podeu imaginar, jo no ho he fet expressament, però la part de dalt està una mica descomposta, això ha portat que sense voler i amb la fricció de la corda amb el terra han vaixat unes quantes pedres, llavors jo he cridat: PEEEDRAAAA!!! Mireu, ha estat curiòs i totalment fortuït, però hi ha una dita: "quien siembra mareas, recoge tempestades". Casualitats d'aquesta vida.

Però el més important és que ningú a pres mal i que hem disfrutat molt de l'ascenssió. Ha començat l'alumne aventatjat Andreu fenr de primer i passant la tirada a la carrera. Després m'ha tocat a mi. En Bernat ha fet el salt del llavi, que és la tirada més tècnica, amb molta facilitat, però això és normal. La última també m'ha tocat a mí, però això ja ho sabeu..... A per la properaaaaa!!!!

2 comentaris:

Andreu ha dit...

El dia i la companyia han estat inmillorables, tret de la absència d'en Gabi. Veritablement una via molt disfrutona i molt recomanable recentment reequipada pel mestre Cardona. Sí, el de la famosa salsa dels bereberechos !!!

Fent el mono per l'Aresta Brucs ha dit...

No fan falta massa coses per gaudir d'un meravellós dia d'escalada...companys i poca cosa més. El dia acompanyava , la via també...Quan tens un d'aquests dies les coses van passant sense que te n'adonis.Tot d'un plegat ets al cim, i has gaudit d'llò que no té preu, l'amistat.