dimecres, 30 de gener del 2008

L'ENSURT

Vull compartir amb els meus companys, millor dit, amics de passió, l'ensurt que vaig tenir ahir al arribar a casa del rocòdrom. No era la Samanta amb morros. No era la meva sogre o la meva mare amb el corró de fer pastissos. Ni el meu sogre cabreijat. Era una puta carta d'hisenda reclamant-me una multa de transit impagada de 162 €. Com que no he canviat l'adressa en el carnet de conduir respecte a l'anterior vivenda, em deurien enviar la notificació a l'adressa antiga sense jo saber-ho. Ara ja no s'hi pot fer res més que pagar abans de que m'embarguin el compte. Dons aixó, jo patia per arribar a casa tard i sentir a la dona cridant i no hi van haver crits sinò plors. S'ha acabat la xupa del pirata... Ah i dos puntos menos.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Això dels puntos es una mariconada. El que compta son les comes. I per comes el mestre Soto escalfant al rocòdrom...Salut !

Andreu ha dit...

tiu tiu no et queixis que al mestre Cardona li han fotut quasi 30 punts....al genoll (!!) i no plora. Lo important es la salut : Que no ens falti. I visca la salsa de berberetxos del mestre Cardona !

i demà el Gbi fará 6b : és un payo amb 2 collons!

Fent el mono per l'Aresta Brucs ha dit...

Eeeee, no entenc res de les comes. Lo dels punts jode. La pasta o la xupa , la xupo , la xupo...

Anònim ha dit...

les comes? veure al mestre Soto fent estiraments a la pared del rocòdrom, en forma de coma !!!!
Andreu